1001 NACHT

Het was weer een geslaagde doe-ochtend met als thema 1001 nacht. Leerlingen hadden zich via magister opgegeven en hadden verschillende keuzes uit workshops. We nemen je op een vliegend tapijt mee door de school en de workshops.

Op een vliegend tapijt door de school:

Beneden in het kooklokaal maakten leerlingen heerlijke Arabische koekjes en couscous. Vervolgens werd er ook netjes en helemaal in stijl de tafel gedekt en gezamenlijk  gegeten.

Naar boven vliegend kwamen de lokalen met verschillende workshops aan bod: nagellak & handmassage, henna, creatief schrijven, Arabisch kalligraferen, solderen, Arabische maskers maken, schilderen als Hundertwasser, Doenia & Daisy in Marokko kijken, kaarsjes voor de donkere dagen maken en als laatst werd een oase van bloemen gecreëerd.

Naar buiten vliegend was er een groot survivalparcours waar de leerlingen als echte Aladins en Yasmins zich konden uitleven….

HALLOWEENFEESTAVOND COLLEGE ST. PAUL

Vrijdagavond 28 oktober 2016. Binnen de  school hangt een ware spooksfeer.  Spooktocht, griezelfilm, eng-echte waarzeggerij, onherkenbare en bloedstollende leerlingen en leerkrachten. Maar ook heerlijke hapjes en drankjes in de kantine en opzwepende discomuziek. Een prima feest.